Breaking News

Wednesday, July 24, 2013

Hadiah Istimewa Dari Jobdirumah.com

Last few days kita ada buat entry pasal Percutian Ski Ke Korea. Hari ni  ada satu lagi berita menarik especially pada mereka-mereka yang suka "Bercuti" secara Percuma. Mesti ramai yang termasuk dalam gulungan ni kan. Kita salah sorang. Yalah sapa tak nak percutian free kan.  Banyak boleh save ooo.

Hadiah Istimewa Dari Jobdirumah.com
http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/ce/64/d9/resorts-world-langkawi.jpg
  Resort World Langkawi.

Kalau percutian Ski Ke Korea ditaja oleh Unilever (Malaysia), hadiah istimewa kali ini di taja oleh Jobdirumah.com.  Ianya  merupakan Percutian 3 hari 2 Malam di Resort World Langkawi. Ada tiga hadiah untuk dimenangi seperti berikut:

1: Hadiah Utama: 3h2m Premier seaview (bernilai RM1860)
2: Hadiah Kedua: 3h2m Superior seaview (bernilai RM1730)
3: Hadiah Ketiga: 3h2m Deluxe seaview (bernilai RM1644)

Kita dah pernah pergi hotel ni. Memang cantik and best.

 http://static.asiawebdirect.com/m/kl/hotels/langkawi-resorts-com/awanalk/dining/hotelBanner/dining.jpg
 Dining Tepi laut

 http://cdn5.agoda.net/hotelimages/445/44568/44568_110822100241086_STD.jpg
Kolam Renang Utama

http://cdn4.agoda.net/hotelimages/445/44568/44568_1212241455009899205_STD.jpg
Bilik Hotel

So sapa-sapa yang nak menang hadiah istimewa ni, bolehlah Daftar Dengan Jobdirumah.com. Jobdirumah ni bagus. Bukan hanya dapat bercuti secara percuma, you all jugak boleh dapat komisen jika mempromosikan Jobdirumah.com secara berterusan. Then kalau nak additional income lagi you all boleh buat assignment yang dia orang bagi. Alhamdulillah kita dah merasa komisen dari dia orang. Cepat aje. Dalam 24 hours boleh dapat RM.

So tunggu apa lagi. Jom Daftar Di Sini.
1. "Rahsia" Blog
2. "Rahsia" KLIA 
3. "Rugi" Tak Cuba    
4. Hanya Untuk Wanita 
5. Tawaran Hebat 2013 
6. Siapa Cepat Dia Dapat 
7. Jangan Lepaskan Peluang Ni       
8. Apa yang "Istimewa" di sini

11 comments:

  1. akak dah daftar dah,tapi sbb selalu tukar2 template,jadi terlupa..thanks tolong ingatkan..:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Come over once you are free k fae..

      Delete
  3. Belum cuba lagi....sekarang kerj abanyak...tahun depan kot

    ReplyDelete
  4. saya lum try sbb x der byk masa ... hope soon saya blh curi2 masa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Vee..Nanti try nanti ya bila ada masa ya..

      Delete
  5. Kalau bertuah best jugak ni hehe

    ReplyDelete

Designed By