Breaking News

Thursday, July 18, 2013

Percutian Ski ke Korea

Last time kita ada cerita kisah Pengembaraan Kita Ke Korea. Memang best. Tapi kali ni kita tak nak kongsi part 2, but kita nak share satu peluang menarik untuk pergi Ke Korea secara percuma selama 5 hari 4 malam untuk 2 orang. Caranya senang aje. Join contest kat bawah ni. Kalau takda rezeki menang Grand Prize pun tak pa, coz ada 5 Ipad Mini menanti semua. Menarikkan...so tunggu apa lagi, jom !!!!


Klik Sini Untuk Join K...

6 comments:

  1. peminat tegar kpop mesti rebut peluang ne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..will do..mana tau dapat pergi second time kan fae..

      Delete
  2. dpt ipad mini pun dah ok ... free kan ! ... heheheee

    ReplyDelete

Designed By