Breaking News

Thursday, August 1, 2013

Hadiah Istimewa Untuk Pengomen Tegar Bulan Julai Blog Santai

Gift of Friendship
 http://4.bp.blogspot.com/-Odm0BN2iP_0/UI_fA7rEp8I/AAAAAAAAAGQ/8KU_uGckVHs/s640/GiftofFriendship.jpg
Source: Google

Kalau you all masih  ingat last time kita ada kongsikan entry mengenai Pencarian Pengomen Tegar Blog Santai Sepanjang Bulan Julai  sempena setahun usia Blog santai pada 29/7/2013. Alhamdulillah, akhirnya episode pencarian Pengomen Tegar telah berakhir dan pemenang telah pun dikenal pasti.

Dan seperti yang dijanjikan, kita ada Hadiah Istimewa untuk 6 orang yang terpilih sebagai my dearest friends yang selalu datang and tinggalkan komen kat Blog Santai. Thank you very much guys. I am really appreciate your support. 

Mereka yang bertuah adalah:

OKje : 64 Comments
BM : 60 Comments
KA :50 Comments
Fae : 43 Comments
Noe : 30 Comments
Aisya : 28 Comments

Dia orang semua ni memang best and dah lama support Blog Santai. So you all bolehlah pergi terjah Blog dia orang ya. And to the rest yang tak menang kali ni, jangan serik datang lagi sini tau. In Shaa ALLAH lain kali ada hadiah lain. Stay tune dengan Blog Santai k...

 http://remade-ministries.org/wp-content/uploads/2012/12/1-gift-590x392.jpg
Friendship Gift

p/s: Tahniah pada lawan-kawan yang terpilih, dan jangan lupa emailkan kita at rezahasbi8@gmail.com you all punya nama and address untuk hantar hadiah k...

21 comments:

  1. tuah ayam nampak dikaki,, tuah manusia sipakah tahu,,,,pantun sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Blog isam..tuah manusia tak nampakkan..tulah lama sangat hilang...

      Delete
  2. tahniah semua..bestnya dpt hadiah..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to mama rey too coz selalu visit Blog Santai..In Shaa ALLAH lain kali ya..

      Delete
  3. yehaaa..... bestnya menang hadiah misteri Ramadhan!
    TQ laling ...... budi baik dikenang jua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Laling..jgn lupa kasi add ya...

      Delete
  4. Tahniah kpd blog santai & semua pemenang2nya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Khir...next time maybe yours k..

      Delete
  5. Replies
    1. tq to you too watie coz sudi singgah Blog santai..

      Delete
  6. termasuk dalam list la...yahoooo...tima kasih raudzah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome noe...jgn lupa add ya..

      Delete
  7. Byknya ambe komen...xperasan la pulok! Thx RZ
    Entri2 berita & informasi di blog ini membuka minda...teruskan memberi yg terbaik dan menarik!

    ReplyDelete
  8. tq so much dear, really appreciate that. Nanti KA email info yer. & tq juga x jemu2 support blog KA yer !

    ReplyDelete
  9. weehaaaaaaaaaaa ada nama fae :p thanksssss kak raudzah :* okay later malam fae email ye ^^ nak pegi tgk wyg jap lagi hehe.

    ReplyDelete
  10. wah..bestnya dapat hadiah...hehehe...

    ReplyDelete
  11. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    ReplyDelete

Designed By