Breaking News

Thursday, July 18, 2013

Jutawan "Paypall"


Bayangkan bila you all dapat statement dari Bank, tiba-tiba ada $92,233,720,368,547,800 dalam akaun. Wow, seriously, I am speechless. Mak aiii, banyaknya, sampai tak tau macammana nak baca..

Actually itulah yang berlaku kepada Chris Reynolds, 56 tahun apabila PayPal, accidentally credited $92,233,720,368,547,800 kedalam akaun beliau. Ini telah menjadikan beliau jutawan paling kaya di dunia mengalahkan Carlos Slim, berjuta,juta,juta,juta kali.

http://www.blogcdn.com/www.dailyfinance.com/media/2013/07/ebay-debt-604cs071713.jpg
 Chris Reynolds

14 comments:

  1. Bestnya Raudzah kalau tetiba duit banyak tu masuk Acc, tak yah byk tu pun tak pe 1m pun dah ok banget hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju sgt-sgt oKje..Kalau dapat $1 mil pun cukup kan..he..he

      Delete
  2. takde orang sekaya ini kat dunia ni...heee.
    nak sebut jumlahnya pun susah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah DH..kita pun tak tau nak translate jumlah ni..banyak sanngat..bayang Paypall ada duit byak ni..

      Delete
  3. Tapi dia dapat ke simpan duit tu eh? Bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak-agaknya dapt tak Qash? he..he

      Delete
  4. Replies
    1. Suak sgt kalau kita yang dapat kan KA...sure ada token punya..

      Delete
  5. waaaa boleh dah dia tlg sponsor study fae kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok set..kita nak dia sponsor jugak..

      Delete
  6. Hanya dengan nombor sahaja boleh jadi kaya. Andai suatu ketika semua janakuasa tidak berfungsi, komputer rosak...Semua orang jadi miskin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah camtu BM...mesti ada carakan , macm orang dulu-dulu..

      Delete

Designed By