Breaking News

Monday, July 29, 2013

Kejam: Letak Anak Dalam Bonet kereta Kerana Bising

 Noisy Crying Kid Put in Trunk of Car; Passerby Reports Kidnapping
echinacities.com

Last few days kita ada share kisah creative sebuah kedai kek di China apabila menggunakan "UFO" Sebagai Penghantar Kek kepada pelanggan-pelanggannya. Kali ni pun ada cerita creative jugak. But this time, over creative tahap kejam.   

Kisah bermula apabila polis di Hefei, China mendapat laporan tentang kes penculikan seorang kanak-kanak perempuan yang disembunyikan di dalam Bonet kereta. Namun setelah disiasat, kes tersebut bukanlah penculikan seperti yang didakwa, tetapi ianya hanyalah satu cara creative seorang bapa untuk menangani masalah anaknya yang terlalu nakal dan bising ketika mereka dalam perjalanan. 

Tu dia...Bising sangat ya..so dok diam-diam dalam bonet ya...Hmmm..Nasib baik tak jadi apa-apa..

18 comments:

  1. xlemas ke anak kat dalam tu..bahaya kan...

    ReplyDelete
  2. tu dia... terlalu kejam. sian budak budak tu yer. kalau kusyen keta yg belakang tu dorang bukak ok lah kan.. boleh la bernafas bebudak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu wantie..kalau dibuka seat belakang ok sikitkan..tapi kalau dibuka bergerak pulak budak tu..he..he..

      Delete
  3. Boleh mengakibatkan mati lemas didalam bonet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly akubio..memang boleh lemas..

      Delete
  4. Dengar cerita pun rasa macam dah sesak nafas Raudzah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu belum masuk lagikan OKje..he..he..

      Delete
  5. gilalah.. sampai dalam bonet tu. kejam tak ingat

    ReplyDelete
  6. isssh kot yer pun anak bising sanggup nak letak dalam bonet kereta

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti budak tu lagi bising kat dalam tukan ema..

      Delete
  7. Apalah di fikirkannya...marah sampai xboleh fikir baik buruk lagi dah, kejam betul nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamang kejam BM..agaknya dia cuma tak nak dengar suara budak tu aje..so bila dok dlm bonet..dah kurang bisingnya..he..he

      Delete
  8. salam ramadhan # 21
    bahaya tul buat mcm tu

    ReplyDelete
  9. sampai hati betul letak anak dlm bonet keta..siannya si anak

    ReplyDelete

Designed By