Breaking News

Monday, July 29, 2013

Rebut 36 Pakej Percutian Dengan Diskaun Menarik

Tawaran Menarik Sempena Merayakan 100 Tahun RHB

Kalau you all sedang mencari-cari sumber untuk mendapatkan pinjaman peribadi dengan segera, rasanya RHB Easy Loan adalah salah satu alternatif terbaik. Its quite easy and interest pun quite similar to the rest of the Bank.Then tu bila dah ada duit bolehlah check mana-mana Pakej Percutian menarik yang dia orang offer. Ada 36 Pakej Percutian dengan Diskaun Menarik. Memang berbaloi!!!!

Star Cruise To Penang
 http://www.lohas-premium.com/webroot/img/packages/image/6.jpg
Star Cruise (RM748 for 2 Persons )
http://www.halongcruise.vn/data/Product/Restaurant%201.jpg
3 Days 2 Nights

Promotion Period: 1 July - 8 October 2013

Nak tau details, Klik Sini k.

11 comments:

  1. berangan suda pcl n mamaD di atas Star cruise tu. hhaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok set PCL...mesti berbunga-bunga hati mamaD..

      Delete
  2. Wahhhh.best tu..jom p ramai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom wan...tapi kena apply loan dulu..he..he

      Delete
  3. Best.. dpt loan boleh bajet sket utk bercuti. Pakej 3h 2m dgn harga tu agak berbaloi juga utk cruise. Boleh lh promote kt anak2 buah yg nk honeymoon juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good one khir..menyelam sambil minum air kan..but honestly, pakej yang dia orang offer memang menarik..more than 50% discount...

      Delete
  4. kalau ada rezeki lebih boleh try ni.hehehehe. tunggu nikah dulu.hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa ALLAH kalau rezeki kan Boni..dah ada niat tu apalagi..teruskan jelah..Star Cruise sedia menanti...

      Delete
  5. Replies
    1. Memang best KA...kita dah a few times bercruise ni..tapi yang penang punya belum cuba lagi...

      Delete
  6. Tak larat dah nak tengok hubby berhutang Raudzah...hehe

    ReplyDelete

Designed By