First of all, kita nak inform you all mengenai Segmen Baru Blog Santai yang dinamakan Carta Pengomen Tegar Blog Santai. Carta ini telah bermula (unofficially)  pada bulan August 2013, dan akan diadakan setiap bulan. Pemenang Segmen ini akan terpilih daripada 10 Pengomen paling banyak di Blog Santai pada setiap bulan. Semua Pemenang akan disenaraikan dalam Bloglist Istimewa Blog Santai, i.e satu-satunya Bloglist yang ada di Blog Santai mulai bulan September.

Carta ini mungkin akan berubah pada setiap bulan, ataupun kekal jika tiada kemasukan Pengomen baru. Di samping itu, 3 Pengomen paling banyak pada bulan-bulan tertentu akan menerima Hadiah dari Blog santai. (Bulan-bulan ini adalah Rahsia..Sorry guys).

Berikut Adalah Carta Pengomen Tegar Bulan Ogos:


Tahniah kepada semua Pemenang Pertama Segmen ini. Terimakasih banyak-banyak sangat coz selalu singgah and komen dientry-entry Blog Santai. Dan kepada pelawat-pelawat serta Silent Reader Blog Santai, kita juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana sudi melawat dan membaca entry-entry yang ada walaupun tidak meninggalkan sebarang komen. Without you guys my Blog's Pageview dan Alexa Ranking tidak akan kemana-mana. And I am very proud to say that I am very grateful with my Blog's Performance yang baru berusia setahun ini. That is all because of you guys!!!!!

Thank you, Thank you, Thank you and Thank you Very-Very Much