Breaking News

Saturday, October 5, 2013

Ini Lukisan Kan?

Wanita & Emosi

Ini Lukisan Kan?


Ini lukisan Kan? Ya, Kenapa tanya, tak percaya? Sorrylah guys actually itu adalah my conversation dengan somebody bila kita orang tengok lukisan-lukisan ni, just to test him, whether he is a real artis or not. Bukan apa sebenarnya memang tak salah pun. Gambar-gambar yang ada ni memang semua lukisan. Cuma yang uniknya, lukisan ni adalah Real Painting tau. Yang di lukis tu adalah "Real Orang".  Hmmmm...Menarikkan!!!

Wajah Abstrak
 Wajah Penuh Rahsia
 Relax
 Keluarga Kami

Dan semua lukisan-lukisan ini adalah milik Alexa Meade, seorang artis dari Washington, DC. Ohsemkan!!! Memang Kreatif

13 comments:

  1. Wow menarik.. org jadi lukisan.. idea yg kreatif.. :)

    ReplyDelete
  2. Cukup menarik dan mengagumkan! Kreatif!

    ReplyDelete
  3. erkkk..saya buta seni tapi tetap nmpak jgak yg keunikannya... hehe

    ReplyDelete
  4. mmg menarik...especially yg abstrak tu...

    ReplyDelete
  5. wowww...terbaik =) 1st time tgok..kreatif juga..

    ReplyDelete
  6. nampak sangat kreatif.. aiza jika bab lukisan ni sebenarnya tak reti sangat nak menilainya.. hehe..

    ReplyDelete
  7. real orang...wah menarik lah..mengkagumkan..

    ReplyDelete
  8. Sangat kreatifkan dia tu raudzah.... Omputih ni kekadang kreatif dia lain macam sungguh!

    ReplyDelete

Designed By