Breaking News

Monday, November 25, 2013

Apabila Majlis Che Ta Mencecah RM13 Juta

Che Ta & Zain (Source)

Tajaan Che Ta Bernilai RM13 Juta.


Murah rezeki Che Ta (Rozita Che Wan) apabila majlis perkahwinannya dengan Zain Saidin  mendapat tajaan sehingga mencecah RM13 juta.  Majlis yang bakal berlansung di Pusat Konvensyen Setia City (SCCC), Setia Alam pada 11 Disember depan dianggap yang termahal dalam sejarah artis di negara ini.

Habib Jewels merupakan penaja utama perkahwinannya. Set barangan kemas dari Habib Jewels yang berjumlah hampir RM10 juta akan diperagakan semasa majlis berinai, akad nikah dan resepsi perkahwian mereka.

Sementara itu, Astro Ria menerusi saluran 104 merupakan penyiar rasmi bagi majlis akad nikah yang akan berlansung pada 11 December 2013, jam 7.30 malam bertempat di Gazebo, Pusat Konvensyen Setia City, Setia Alam dan resepsi persandingan mereka yang akan berlansung pada 13 Desember 2013 jam 8 malam di Dewan Banquet, Pusat Konvensyen Setia City, Setia Alam.


17 comments:

  1. tu dia...13 juta tajaan che ta
    selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  2. fuyoo...agak2 kalau saya kawin nanti ade tak orang nak taja smpai 13 million??hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tulah Aiza...nak cari sponsor tak..he..he

      Delete
  4. Wow!!!13juta...baik sedekah kepada fakir miskin dapat gak pahala hihi..apa2 pun "SELAMAT PENGANTIN BARU"' kepada pasangan ni.. :)

    ReplyDelete
  5. wah banyak tu sampai RM13 juta..rezeki mereka

    ReplyDelete
  6. tu dia cik ta sampai 13 juta..
    sdekah kat saya 10 ribu pun dah lpas nak wat kenduri kawin..he..he..
    semoga berbahagia cik ta dgn zain :)

    ReplyDelete
  7. Pelaburan besar tu utk pak Habib.. pasti pulangannya berganda2 lepas ni. Dulu time sy kahwin pun ada sponsor 13 juta, tp sy x nk sbb segan huhu.. :D :D
    Semoga mereka berbahagia & sentiasa beruntung di dunia & akhirat... aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah hebat khir..kalah artis ni..share the photo, please!!!!!

      Delete
  8. Replies
    1. Promosi tu cikgu..Cik ta kan ramai peminat...

      Delete
  9. mahal sangat cekpit cik ta yeee 13 juta...

    ReplyDelete
  10. 13 juta!!! masyaAllah..kalaulah duit itu disalurkan kpd yg berhak. :)

    ReplyDelete

Designed By