Breaking News

Sunday, November 24, 2013

Signboard Ni Kelakar!!!!!!

Koleksi Gambar Lucu


Open 9 Days a Week Funny Advertising Humorous Pictures India 
9 Days A week? Biar Betul!!!!!! (Source)

Signboard Kelakar!!!!


Dari segi logic Signboard  dibuat untuk memudahkan kita sebagai pengguna kan. Tak kira lah pengguna jalanraya ke, Restaurant ke, ATM ke tau apa aje. But I am sure you all dah jumpa macam-macam jenis signboard yang kelakar Plus lucu kan. Tak sure dia orang buat tu purposely atau suka-suka. Macam yang kat atas tu..Tak ke pening..Mana nak cari lagi dua hari lagi.....Hmmmm!!!!!

http://prafulla.net/wp-content/sharenreadfiles/2012/06/274372/more-crazy-insane-signs-part5-5.jpg
So Siapa Nak Di Denda Ni Dah Instant Death? (Source)
 http://2.bp.blogspot.com/-AeoqNYyh9ls/TmsUGGwmkmI/AAAAAAAAADw/aQsTd2UcTBs/s1600/2.jpg 

27 comments:

  1. Hehehe.. dah mati nak payah p8kir byr d3nda apa lagi. Kekeke..

    ReplyDelete
  2. mungkin dye nak buat lawak kot . da mati cane nak byr denda lagi . tak pasal2 jadi hutang kat famili dye .

    ReplyDelete
  3. hihi.. kelakar.. dah mati macam mana nak bayar denda..

    ReplyDelete
  4. yg akhir tu mmg kelakar giler... kikiki...

    ReplyDelete
  5. ikut kalendar baru tu 9 hari seminggu huhu..

    ReplyDelete
  6. gk enak lah men kito kena denda je...hehehe

    ReplyDelete
  7. yang notice 2 itu ane binggung apa maksudnya

    ReplyDelete
  8. hehe mmg kelakor dan meroyan punya sign board

    ReplyDelete
  9. ini bukti bukan sahaja signboard malaysia yang kelakar..kat luar pun sama tapi adakah ia disebabkan pengaruh bangla??hahaha

    ReplyDelete
  10. sekarang ni semakin banyak singboard yang macam ni...ayat tak masuk akal..hehehe

    ReplyDelete
  11. hahahhaha. .
    macam2 lah skrng, ape2 nak di buat denda. .denda. . and denda. .Hahaha
    sini mampir ke blog qmi lah. .
    http://www.maxinteriorjakarta.com/
    https://id-id.facebook.com/interiorjakarta
    http://maxinteriorjakarta.blogspot.co.id
    http://interiorjakartakontraktor.blogspot.co.id
    https://wordpress.com/design/kontraktorjakartax.wordpress.com
    http://interiorjakarta.web.indotrading.com/
    http://jakarta.indonetwork.co.id/interiorjakarta-max
    @interior_jkt

    ReplyDelete
  12. hihi.. kelakar.. dah mati macam mana nak bayar denda, macam2 aje dikau ni

    ReplyDelete
  13. Nice bro.. wkwkwk... tetaplah berkreasi.

    ReplyDelete
  14. Thank you for another fantastic posting. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a speech next week, and I was looking for more info ;)

    cara menyembuhkan mata katarak
    cara mengobati sakit kepala cluster
    cara mengobati liver
    cara mengobati gusi bengkak
    cara mengobati jantung bengkak
    obat asam urat tradisional
    cara mengobati radang sendi secara alami

    ReplyDelete
  15. Your article had provided me with another point of view on this topic. I had absolutely no concept that things can possibly work on this manner as well. Thank you for sharing your opinion

    cara menghilangkan bekas koreng
    cara mengobati infeksi ginjal
    cara mengobati pembengkakan kelenjar air liur

    ReplyDelete

Designed By