Breaking News

Sunday, November 24, 2013

Signboard Ni Kelakar!!!!!!

Koleksi Gambar Lucu


Open 9 Days a Week Funny Advertising Humorous Pictures India 
9 Days A week? Biar Betul!!!!!! (Source)

Signboard Kelakar!!!!


Dari segi logic Signboard  dibuat untuk memudahkan kita sebagai pengguna kan. Tak kira lah pengguna jalanraya ke, Restaurant ke, ATM ke tau apa aje. But I am sure you all dah jumpa macam-macam jenis signboard yang kelakar Plus lucu kan. Tak sure dia orang buat tu purposely atau suka-suka. Macam yang kat atas tu..Tak ke pening..Mana nak cari lagi dua hari lagi.....Hmmmm!!!!!

http://prafulla.net/wp-content/sharenreadfiles/2012/06/274372/more-crazy-insane-signs-part5-5.jpg
So Siapa Nak Di Denda Ni Dah Instant Death? (Source)
 http://2.bp.blogspot.com/-AeoqNYyh9ls/TmsUGGwmkmI/AAAAAAAAADw/aQsTd2UcTBs/s1600/2.jpg 

25 comments:

  1. Hehehe.. dah mati nak payah p8kir byr d3nda apa lagi. Kekeke..

    ReplyDelete
  2. mungkin dye nak buat lawak kot . da mati cane nak byr denda lagi . tak pasal2 jadi hutang kat famili dye .

    ReplyDelete
  3. hihi.. kelakar.. dah mati macam mana nak bayar denda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula Aiza...kelakarlah dia orang ni...

      Delete
  4. yg akhir tu mmg kelakar giler... kikiki...

    ReplyDelete
  5. ikut kalendar baru tu 9 hari seminggu huhu..

    ReplyDelete
  6. gk enak lah men kito kena denda je...hehehe

    ReplyDelete
  7. yang notice 2 itu ane binggung apa maksudnya

    ReplyDelete
  8. hehe mmg kelakor dan meroyan punya sign board

    ReplyDelete
  9. ini bukti bukan sahaja signboard malaysia yang kelakar..kat luar pun sama tapi adakah ia disebabkan pengaruh bangla??hahaha

    ReplyDelete
  10. sekarang ni semakin banyak singboard yang macam ni...ayat tak masuk akal..hehehe

    ReplyDelete
  11. hahahhaha. .
    macam2 lah skrng, ape2 nak di buat denda. .denda. . and denda. .Hahaha
    sini mampir ke blog qmi lah. .
    http://www.maxinteriorjakarta.com/
    https://id-id.facebook.com/interiorjakarta
    http://maxinteriorjakarta.blogspot.co.id
    http://interiorjakartakontraktor.blogspot.co.id
    https://wordpress.com/design/kontraktorjakartax.wordpress.com
    http://interiorjakarta.web.indotrading.com/
    http://jakarta.indonetwork.co.id/interiorjakarta-max
    @interior_jkt

    ReplyDelete
  12. hihi.. kelakar.. dah mati macam mana nak bayar denda, macam2 aje dikau ni

    ReplyDelete
  13. Nice bro.. wkwkwk... tetaplah berkreasi.

    ReplyDelete

Designed By