Breaking News

Saturday, December 7, 2013

Cantiknya !!!! Jom Singgah Galeri Jauhari


Displaying IMG-20131116-00114.jpg
Galeri Jauhari Wangsa Walk

Galeri Jauhari


Ok selepas menjamu selera kat Mee Udang Mak Jah tempoh hari kita orang dipelawa untuk singgah di Galeri Jauhari tak jauh dari situ. Bila masuk kat sini jadi rambang mata..Semua Karya yang ada di galeri tersebut cantik sangat. Antaranya Original Oil Painting, Islamic painting, Metal Calligraphy dan Decorative & Venetian Mirror.

Pemilik Jauhari ni is a nice guy and confirm memang orang seni. Antara karya yang menarik perhatian kita adalah:

 
Metal Calligraphy
 
 Islamic Painting
 
Decoration/Venetian Mirror

Harga Lukisan


Harga lukisan-lukisan kat sini adalah dari RM500 ke RM5000. Tapi menurut tuan punya galeri harga boleh dirunding tau. So kalau ada yang berminat you all tak perlu bimbang!!!

Displaying IMG-20131116-00104.jpg 
Oil Painting

Cawangan Jauhari Galeri


Pada siapa yang berminat untuk mendapatkan lukisan-lukisan cantik ni you all boleh datang ke Jauhari Galeri di Wangsa Walk. Pada yang tinggal jauh, Jauhari Galeri ada cawangan di Ampang, Bangi dan Shah Alam. Kalau nak details just log on: www.jauhari.com.my.

22 comments:

  1. waaah lawanya kaligrafi tuu! Nanti kalau jalan wangsa walk singgah. =)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya..sy minat yg Islamic paintings tu.. :)

    ReplyDelete
  3. bole la singgah sini kalo datang wangsa walk.

    ReplyDelete
  4. cantik semua lukisan.. boleh tahan juga harganya..

    ReplyDelete
  5. not bad jugak harga lukisan tu yer...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. those pencinta seni should grab one :D

    ReplyDelete
  7. nampak halus hasil kerja beliau..memang padanlah dgn harganya yg boleh dikatakan mahal jgk..tp berbaloi kot rasanya beli :)

    ReplyDelete
  8. Wahh.. cantiknya. Sy mmg peminat seni kaligrafi.. bnyk juga yg sy cuba buat sendiri hihii.. T kasih diatas perkongsian info ni Raudzah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah hebat Khir..nanti buatlah entry menganai hasil kerja tangan Khir tu...mana tau ada yang berkenan..

      Delete
  9. baru aiza perasan ada gambar yang tak keluar.. yang tajuk jauhari wangsa walk tu gambar kedua.. tajuk oil painting gambar sebelah kiri bawah.. menabung 2kali hotlink. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan hotlink, tapi inti.. salah taip pula.. hihi..

      Delete
  10. memang kreatif..kalau kesana nanti, bolehlah singgah :)

    ReplyDelete

Designed By