Breaking News

Monday, December 30, 2013

Hari Terakhir Tebus Rebat Tol?

touch n go 
 Hari Terakhir Tebus Rebat Tol?

Hari Terakhir Tebus Rebat Tol?


Adakah hari ini merupakan hari terakhir untuk menebus Rebat Tol sebanyak 20% bagi semua pengguna kad Touch n' Go?

Kita pun tak pasti. Tapi kepada mereka-mereka yang belum lagi membuat tuntutan, ada baiknya you all membuat tuntutan tersebut hari ni ya. Manalah taukan, kalau idea pemansuhan rebat tol benar-benar berlaku pada 1 Januari 2014, so dah tak ada peluang lagi selepas ni!!!

Memandangkan rebat tol ini adalah hadiah daripada kerajaan kepada rakyat, jadi mereka berkuasa sepenuhnya untuk meneruskan hadiah mesra rakyat ini atau sebaliknya. Harap-harap mereka lebih perihatin ya!!!


18 comments:

  1. Smlm baru top up dkt Petronas RM50, tp still kurang faham la, kalau dah hapus mksudnya apa, takda diskaun dah la yer, pakai touch n go ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far tak ada dertails lagi EM..Tapi kemungkinan rebat tol ditamatkan mulai tahun 2014 mungkin ada berdasarkan sumber yang diperolehi oleh pihak Media. Cuma kesahihan berita tu masih belum pasti. Samada penghapusan terus atau diganti dengan skim yang berbeza...

      Delete
  2. alhamdulillah jkt sini xde tol..

    ReplyDelete
  3. jb pun takde tol.. cepat cepat tebus!!! jgn lepaskan peluang..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  4. Kalau yg reload pakai IC ada rebat jugak ke ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure Acik Idah. Tapi rasanya tak ada masalahkan. Tapi boleh check dengan dia orang kat sini: Touch 'n' Go Careline di 03 7628 5115 atau check kat laman webdia orang.

      Delete
  5. hee.. tak pakai touch n go.. kalau tak memang xkan lepas.. heee

    ReplyDelete
  6. Kepada mereka yang selalu guna bolehlah berbuat demikian segera.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah dah tebus hari tu.. menabung 2 inti, 1 churp2..

    ReplyDelete
  8. cepa2x bg yg ada rebat tol tu! nanti rugi pulak kalau di mansuhkan..korang jgk yg berputih mata ..

    ReplyDelete
  9. Hmmm.. mmg x sempatlah klu sy nk tuntut hari ni.. :(

    ReplyDelete
  10. pening laa ika semua nak berubah menjelang 2014...hukhuk :(

    ReplyDelete

Designed By