Breaking News

Friday, January 3, 2014

Daftar BR1M 3 Sekarang Sebelum Terlewat!!!

http://www.br1m3.com/wp-content/uploads/2013/10/BRIM_3.jpg 
Daftar BR1M 3 Sekarang!!!!

Daftar BR1M3 Online Sekarang!!!


Penerima BR1M 3 semua, dah daftarkan diri ke? Dengar cerita 70% lagi belum daftar. Pada penerima BR1M yang baru pertama kali, boleh daftar online di E-BR1M 2014 sekarang ya. Kalau tak nak daftar online bolehlah pergi ke mana-mana pejabat cawangan dan pusat khidmat Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), Jabatan Pembangunan Persekutuan dan Jabatan Kebajikan Masyarakat untuk mengambil dan mengisi borang ya!!!

Kemaskini Maklumat BR1M 3


Dan pada penerima BR1M 3 yang lama, sila kemas kini maklumat peribadi ya, termasuk maklumat nombor akaun bank. Ingat kali ni dah tak ada voucher. Di bank in terus ke dalam akaun bank. So kalau tak update akaun nombor atau tersilap bagi akaun nombor, duit tak masuk ya.

Syarat-Syarat Penerima BR1M 3


Untuk maklumat semua, berikut adalah syarat-syarat yang melayakkan you all semua untuk menerima BR1M 3:

1. Pendapatan isi rumah bulanan adalah RM3,000 dan ke bawah layak menerima BR1M RM650 dan caruman takaful i-BR1M RM50.
2. Pendapatan isi rumah bulanan antara RM3,001 hingga RM4,000 layak menerima sejumlah RM450 serta caruman takaful RM50.
3. Individu bujang berumur 21 tahun ke atas dengan pendapatan bulanan tidak melebihi RM2,000 juga layak menerima RM300.

Tarikh Akhir BR1M 3


So kalau you all termasuk dalam mana-mana kategori kat atas tu, bolehlah daftar sekarang atau sebelum tarikh akhir 31 Januari 2014. Kata menteri kali ni tak ada extension date ya. Kalau lewat tak dapat.

Pertanyaan Mengenai BR1M 3


Kalau you all ada apa-apa pertanyaan mengenai BR1M 3, bolehlah hubungi talian hotline 1-800-88-2716 dari Isnin hingga Jumaat bermula 9 pagi hingga 5 petang. 

17 comments:

  1. Hanya mampu memandang...huhu, selamat menerima BR1M bagi yang layak :)

    ReplyDelete
  2. Hanya mampu memandang...huhu, selamat menerima BR1M bagi yang layak :)

    ReplyDelete
  3. daftar dah..tapi tak tau dapat ke tak...

    ReplyDelete
  4. sedikit sedih,tapi happy gak nanti dapat baucar buku 1 malaysia :l tapi duit lagi best..haha

    ReplyDelete
  5. dah daftar tapi xtau dapat ke tak.. sebab xlayak..kehkeh...

    ReplyDelete
  6. Semoga membantu kpd mereka yg layak & memerlukan.. aamiin..

    ReplyDelete
  7. Kalau yang tak ada nombor akaun macam mana ya?

    ReplyDelete
  8. yang layak tu eloklah daftar...itu hak kita juga :)

    ReplyDelete
  9. aiza belum kemaskini lagi.. menabung 3 kali churp2.. tabung lain tak keluar..

    ReplyDelete
  10. tak layak laa ika nak mohon hewhew

    ReplyDelete

Designed By