Breaking News

Sunday, February 23, 2014

Kejamnya!!!!!

Embedded image permalink 
Pembunuhan Kejam Dolphin

Pembunuhan Kejam Dolphin

Pembunuhan Kejam Dolphin

Pembunuhan Kejam Dolphin


Setiap tahun, Feroe Island, salah satu wilayah di Denmark kelihatan seperti laut merah. Bukan disebabkan perubahan iklim. Tapi kerana kekejaman manusia yang membunuh beratus-ratus ekor Dolphin. Pesta kekejaman ini disertai oleh ratusan remaja sebagai tanda mereka telah matang.

Sembelihan Cara Islam Kejam


Sebagaimana yang you all tau, Denmark baru-baru ni telah mengharamkan penyembelihan binatang cara Islam kerana kononnya kejam dan bertentangan dengan hak asasi binatang. Pengiystiharan ini mendapat kecaman hebat kerana pembunuhan ratusan dolphin di atas jelas lebih kejam, tapi dibenarkan. Hmmm..


17 comments:

  1. Huh.. sampai merah air laut tu jadinya... kejam sungguh...

    ReplyDelete
  2. kejam dan x berperikemanusian ..manusia2..mana akal fikiran anda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila manusia hilang kewarasan inilah jadinya sobri..

      Delete
  3. kasihannya.. manusia sudah semakin kejam.. 2 kali mcD..

    ReplyDelete
  4. masya allah..jawab lah engkau di sana nanti

    ReplyDelete
  5. Mereka ni memang manusia jahil...Cakap xserupa bikin!

    ReplyDelete
  6. kalau bunuh untuk makan kira oklah juga, bunuh dan buang memang tak boleh diterima walaupun ianya ikan.

    ReplyDelete
  7. Assalam
    Masyaallah. Sampainya hati mereka. Tindakan yang paling tidak matang.

    ReplyDelete
  8. kesian.depa nak hidup juga uh...

    ReplyDelete
  9. tak ada sifat sayangkan binatang langsung

    ReplyDelete
  10. mmg kejam sungguh, x dpat KA Nk bayangkan... done nuffnang yer

    ReplyDelete
  11. Apa jelah dalam kepala otak diorang ni.

    ReplyDelete
  12. Huh.. hari tu beria-ria haramkan kaedah penyembelihan cara Islam sebab siksa binatang... lain pulak jadinya dengan slaughtering the dolphins ni... such a BS bangsa Denmark ni... Dah tu masih nak kata manusia ker macam tu...

    ReplyDelete

Designed By