Breaking News

Tuesday, December 17, 2013

Jom Kongsi Gambar & Menang Hadiah

http://motivational-speakers-review.com/wp-content/uploads/2013/12/Smile-for-Deli-blog.jpg
Kongsi Gambar & Menang: "Share Your Smile"

Kongsi Gambar & Menang Hadiah

Minggu ni dah masuk minggu ketiga project Kongsi Gambar & Menang Hadiah anjuran 8Share berlansung. Ada yang dah menang ke?  Kita belum menang lagi...tunggu Grand prize kot. He..he. Anyway kalau you all belum menang lagi tak apa, coz ada dua minggu lagi untuk mencuba k. 

Kalau minggu pertama tema dia "Share Your Meals", Minggu Kedua, "Share Your Transports" untuk Minggu ketiga ni tema dia adalah "Share Your Smile"

 http://www.bubblews.com/assets/images/news/1849134939_1380600166.jpg 
"Your Smile Makes Me Smile" #sharelah

Seperti biasa kalau nak join project ni, senang aje. Caranya ialah:

1. Snap gambar you all dengan senyuman yang paling manis
2. Kongsikan gambar you all tu kat Instagram, Twitter atau Facebook. Jangan lupa hashtag #sharelah macam kat atas tu. Ingat ya caption mesti kreatif kalau nak menang.

Bila dah upload tunggu aje pemenang mingguan diumumkan di web 8share Di Sini. Dan Hadiah mingguan seperti biasa adalah:

 Pemenang Hadiah Mingguan

Kempen ni akan berakhir pada jam 11.59 malam 22 Disember 2013.

Pada sapa-sapa yang dah miss last two assignments & masih belum ada account 8share lagi, boleh register secara percuma Di SINI ya.

Kempen ni akan berakhir pada jam 11.59 malam 15 Disember 2013. So jom semua!!!!

Pemenang hadiah minggu kedua akan menerima hadiah di bawah ni:

  Pemenang Hadiah Minggu Kedua Dari 8share 

Pada sapa-sapa yang miss this contest last week & masih belum ada account 8share lagi, boleh register secara percuma Di SINI ya.
- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/12/kongsi-gambar-menang-hadiah_9.html#sthash.PgD96JbH.dpuf

13 comments:

  1. all the best..insyallah kalau ada kesempatan saya join...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. wahh !! mcam best je .. tapi malu la nak share gambar kat FB .. BTW , all the best !!!

    ReplyDelete
  3. takpe..cuba lagi Raudzah..mungkin projek yg seterusnya jd rejeki kan..hehe gudLuck yer ^^

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya raudzah.. berikan senyuman yang paling manis.. :D

    ReplyDelete

Designed By