Breaking News

Saturday, December 14, 2013

Majlis Persandingan Rozita Che Wan & Zain (7 Gambar)

 
Persandingan Che Ta & Zain (Source)

Kisah Pasangan Che Ta & Zain


Nampaknya kisah hangat pasangan Rozita Che Wan (Che Ta) Dan Zain Saidin belum berakhir. Bemula dengan majlis merisik, berinai, pernikahan dan semalam majlis persandingan, semuanya macam goreng pisang panas. Bukan hanya hangat di dluar, tapi bahangnya juga terasa di Blog Santai. Kesemua entry mengenai pasangan ni yang pernah diterbitkan di Blog Santai menjadi begitu popular. Kalau ada yang miss boleh tangok di sini ya:


Page view juga meningkat naik secara mendadak tiga hari berturut-turut. Alhamdulillah tempias populariti Che Ta.

 
 Tahniah Che Ta & Zain (Source)
 
 Senyuman Bahagia Pengantin (Source)
Photo
 Upacara Memotong Kek (Source)
 Photo
 Pasangan Che Ta & Zain  (Source)
 
 
Majlis Mewah Che Ta (Source)

Persandingan Rozita Che Wan & Zain 


Dan untuk menutup tirai kehangatan kisah pasangan ni, hari ni kita nak kongsi 7 lagi gambar persandingan mereka yang telah berlansung penuh meriah di Setia City Convention Centre, malam semalam. Masih kekal dengan warna purple, tema "Taman Inggeris" menjadi pilihan pasangan ni. Majlisnya meriah bagaikan berada di dalam taman.

Che Ta Anggun Macam Cleopatra (Source)
 Tahniah Che Ta & Zain (Source)

Persandingan Ala Cleopatra


Kalau tengok gambar ni, Che Ta kelihatan persis Cleopatra dalam persalinan gold rekaan fesyen terkenal Qudyn dan Rizalman. Cantik & Anggun!!!

 http://miriadna.com/desctopwalls/images/max/Rialto-Bridge-(Venice,-Italy).jpg  
Venice Italy

Berbulan Madu Di Venice


Che Ta dan Zain bakal berlepas ke Rom, Milan, Venice, Frankfurt dan Amsterdam untuk bulan madu mereka selama 19 hari.Tahniah sekali lagi dari Blog Santai untuk kedua mempelai. Semoga bahagia ke akhir hayat.

12 comments:

  1. peh!! baju che rozita..melilau mata ni..huhu..semoga mereka kekal hingga ke ahkir hayat..amin.

    ReplyDelete
  2. Orang dah cantik,pakai apa pun kena.che ta kelihatan lebih muda dari usia sebenar.moga kekal selamanya.

    ReplyDelete
  3. moga mereka berbahagia selamanya :)

    ReplyDelete
  4. Waaahh.. baju pengantin macam puteri kayangann.. hehe. Wedding of the year la katakan

    ReplyDelete
  5. Huh.. wedding & honeymoon mmg "heaven on earth" ni.. Semoga mereka berbahagia di dunia & akhirat.. aamiin..
    Sony & hotlink.. :)

    ReplyDelete
  6. boleh tahan erk..memang grand berabis la mereka ne..

    ReplyDelete
  7. mewah dan ekslusif betul perkahwinan che ta dan zain.. doakan semoga perkahwinan mereka diberkati Allah dan kekal hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  8. Tahniah che ta & zain..
    tahniah jgk blog ni byk dpt trafik tempias wedding mewah che ta..

    ReplyDelete
  9. Tahniah che ta & zain..
    tahniah jgk blog ni byk dpt trafik tempias wedding mewah che ta..

    ReplyDelete

Designed By