Breaking News

Friday, February 21, 2014

BR1M 3 Telah Di Bayar. Sila Semak Akaun Ya!!!

BR1M 3

BR1M 3 Telah Di Bayar


BR1M 3 Telah Di Bayar Mulai Semalam. Dah Semak Akaun ke belum? Mesti ramai yang dah semakkan dan gembira bila duit dah masuk. Entah-entah dah pergi shopping pun pagi ni.

Tapi dengar cerita bukan semua yang dah terima semalam. So kepada yang masih belum terima jangan sedih ya. Pembayaran sebenarnya dibuat secara berperingkat. Boleh semak akaun hari ni. In Shaa Allah ada. Kalau tak ada juga mungkin permohonan you all telah ditolak.

Cara Semak Pemohonan BR1M 3


Bagi pemohon BR1M 3  yang masih belum terima bayaran  sehinga 24 Feb 2014, bolehlah buat panggilan kepada talian hotline di bawah atau emel kepada Treasury untuk sebarang pertanyaan atau semakan:

1. Talian Hotline BR1M 3.0 2014 : 

Hubungi talian BR1M 2014 di nombor 1-800-88-2716 (jam 9 pagi – petang, ISNIN – JUMAAT)

2. Emel BR1M 3.0 2014 : 

You all juga boleh emel ke br1m3@treasury.gov.my atau br1m2@treasury.gov.my. Maklumkan nama penuh & nombor kad pengenalan. Setiap emel yang dihantar akan dibalas antara 2-3 hari bekerja.

Hubungi LHDN Untuk Buat Rayuan Jika BR1M 3 Di Tolak


Jika sekiranya Permohonan BR1M 3 you all telah ditolak atau gagal atas sebab-sebab tertentu, rayuan boleh dibuat dengan Menghubungi LHDN menerusi laman sesawang LHDN di www.hasil.gov.my atau terus ke pejabat LHDN berhampiran.


23 comments:

  1. baru nak semak for my mom ni dear sama ada ada atau tak...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, murah rezeki kepada yang menerimanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kepada semua penerima kan cikgu..

      Delete
  3. Misi gan blog walking

    VIDO GARMENT

    Menerima Pemesanan Pembuatan :

    - Kaos
    - Polo Shirt
    - Kemeja
    - Jaket
    - Seragam Kerja
    - Apron
    - Baju Cheff
    - Topi
    - dll

    Minimal pemesanan 24 pcs
    Lama pengerjaan :
    kaos dan polo = 15 hari kerja
    kemeja dan jaket = 21 hari kerja


    Office :
    Jl. Gubeng kertajaya 6 No 37, Surabaya
    031 - 9123 2394 / 0857 3014 1717
    email : vidogarment@yahoo.com
    website : www.vidogarment.com

    ReplyDelete
  4. This is a good news for the people!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Betul tu Baby..rezeki namanya tu!!!

      Delete
  6. info yang bagus ni.

    thanks for the all links given

    ReplyDelete
  7. kalau ada..alhamdulillah, rezeki anak sy..

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah, sudah cek td kak.. ada rezeki saya tahun ini.. ;-)

    ReplyDelete
  9. Wah,mesti ramai yang tengah menyemak BRIM 3 sekarang.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, rezeki..tapi Wanie belum layak lagi..:D

    ReplyDelete
  11. Berita baik buat mereka yg layak.. mudah2an membantu segalanya...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah.. aiza dah keluarkan semuanya buat tambahan bayar hutang kereta.. hehe..

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua penerima, mudah-mudahan dapat membantu sedikit sebanyak kan :)

    ReplyDelete

Designed By