Breaking News

Sunday, August 26, 2012

Zam Zam Pulang Ke SyurgaApabila dunia sudah kiamat nanti, air zam - zam tetap tidak kering kerana ia akan di pindahkan ke dalam syurga dan di muliakan.

Saidina Ali r.s berkata bahawa Allah akan memindahkan air zam - zam di bumi ini dan di tempatkan di antara syurga dan neraka.

Apabila manusia menyeberangi titian sirat, mereka menghampiri zam-zam lalu meminumnya. Peluh yang mereka keluarkan lebih wangi dan bau kasturi.

Di dalam dada mereka tidak ada kegelisahan lagi, rasa khianat dan benci. Semuanya telah hilang bersama kekotoran badan. Selepas itu barulah mereka masuk Syurga.

6 comments:


 1. شركة سكاي لخدمات نقل العفش والاثاث بالمنطقة العربية السعودية نحن نوفر خدمات نقل اثاث بالرياض ونقل عفش بالمدينة المنورة ونقل عفش بمكة ونقل عفش بالطائف نحن نقدم افضل نقل اثاث بخميس مشيط ونقل عفش بجدة
  شركة سكاي نقل العفش
  مدونة لنقل العفش
  شركة نقل عفش بمكة
  شركة نقل عفش بالرياض
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بالطائف
  شركة نقل عفش بالدمام

  ReplyDelete
 2. Packers and Movers Ahmedabad - We Provide ***Best Service Providers, Safe, Reliable, Affordable, Trusted ###Movers and Packers in Ahmedabad List, Household Shifting, Office Relocation: Choose Top Verified Packers and Movers Ahmedabad Compare ???Shifting Service Chrages, Price Quotation, Rate List Charts and Save Money and Time @ Packers and Movers Ahmedabad

  ReplyDelete

Designed By