Breaking News

Sunday, September 9, 2012

Pembunuh bersiri kucing kini memburu manusiaSeorang lelaki muda di Israil, telah di tangkap oleh pihak polis kerana mengaku telah membunuh lebih 100 kucing.

Pemuda berusia 18 tahun ini mengaku bahawa beliau telah mula memikirkan untuk membunuh orang selepas membunuh kucing begitu banyak. Idea ini telah diilhamkan oleh pembunuh bersiri Rusia.

Dalam permohonan maaf beliau, beliau mengaku telah membunuh kucing sejak beliau berusia sembilan tahun lagi semasa berada di Rusia.

Homeless people in London

Pada asalnya dia hanya membunuh 1 atau 2 kucing sebulan, tetapi telah menjadikannya satu "hobi" yang dahsyat dan setiap hari beliau telah memikirkan cara-cara terbaru untuk membunuh kucing-kucing itu.

Beliau juga mendedahkan bahawa semangat untuk membunuh kucing tidak dapat di bendung lagi, dan kini beliau bersedia untuk membunuh manusia, bermula dengan mereka-mereka yang tidur dijalanan.

4 comments:

 1. erkk.. seriau nyer!

  ReplyDelete
 2. Hye KA...seriau ya..ni perktaan orang utara kan...so you remind me of my friend yang selalu guna words ni...tapi memang betul, ngeri je budak ni kan...kecil-kecil lagi dah jadi serial killer

  ReplyDelete
 3. شركة نقل عفش بالرياض وجدة والدمام والخبر والجبيل اولقطيف والاحساء والرياض وجدة ومكة المدينة المنورة والخرج والطائف وخميس مشيط وبجدة افضل شركة نقل عفش بجدة نعرضها مجموعة الفا لنقل العفش بمكة والخرج والقصيم والطائف وتبوك وخميس مشيط ونجران وجيزان وبريدة والمدينة المنورة وينبع افضل شركات نقل الاثاث بالجبيل والطائف وخميس مشيط وبريدة وعنيزو وابها ونجران المدينة وينبع تبوك والقصيم الخرج حفر الباطن والظهران
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة نقل عفش بالدمام
  شركة نقل عفش بالطائف
  شركة نقل عفش بمكة
  شركة نقل عفش بينبع

  ReplyDelete


 4. شركة كيان لنقل العفش بالرياض والمدينة المنورة وجدة ومكة والطائف والدمام تقديم لكم دليل كامل لشركات نقل العفش بالمملكة العربية السعودية
  نقل عفش شركة كيان
  دليل شركات نقل العفش
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بمكة
  شركة نقل عفش بالطائف
  شركة نقل عفش بينبع

  ReplyDelete

Designed By