Breaking News

Friday, December 28, 2012

Angkara Cemburu: Suri rumah berusia 17 tahun maut dipukul suami


Nor Fatimah Anis Md. Radzi dan suami pada majlis pernikahan mereka di Kodiang, Jitra, Jun lalu.

Angkara cemburu, seorang suri rumah berusia 17 tahun yang baru enam bulan melangsungkan perkahwinannya maut selepas dipukul suaminya di kepala dipercayai menggunakan objek keras dalam satu pertengkaran dengan seorang kenalan lelaki mereka awal pagi ini.

Dalam kejadian pukul 2.15 pagi di sebuah rumah di Kampung Alor Gelegah di sini, Nor Fatimah Anis Md. Radzi ditemui mati di rumah mertuanya itu oleh salah seorang ahli keluarga mereka yang tinggal bersebelahan kediaman dua tingkat tersebut.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner Mohd. Zakaria Ahmad berkata, pasangan suami isteri berkenaan pada mulanya dikatakan bertengkar di hadapan rumah tersebut sebelum mereka keluar dengan menunggang sebuah motosikal.


9 comments:

  1. Replies
    1. Betul mama rey.. malang sungguh nasib that lady dapat suamai macam ni...

      Delete
  2. otak letak kat lutut..ikutkan darah muda..inilah padahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu cik tie..rasanya bukan setakat letak kat lutut, kot..macam tak ada otak aje buat benda bukan-bukan ni..

      Delete
  3. agak-agak nak cemburu pon,, jgn guna kekerasan.. x gitu ea admin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan belogisam..kalau ya cemburu pun pakai lah otak sikit..nanti belogisam jangan buat macam ni..kalau rasa-rasa nak jealous cepat-cepat isthgifar ya!!!

      Delete

Designed By