Breaking News

Saturday, February 23, 2013

Boleh Buat Panggilan percuma di Facebook



SKRIN sebuah komputer tablet menunjukkan paparan aplikasi panggilan percuma di Facebook


SAN FRANCISCO, Amerika Syarikat - Facebook kelmarin membenarkan penggunanya membuat panggilan percuma kepada kenalan mereka di laman sosial berkenaan menggunakan aplikasi yang dibangunkan khusus untuk telefon pintar iPhone dan komputer tablet iPad.

Aplikasi Facebook untuk gajet keluaran Apple itu mengeluarkan paparan apabila kenalan berada dalam talian dan memberikan pilihan untuk menghubungi mereka dengan menyentuh ikon yang tertera pada skrin iPhone atau iPad.

Terkandung dalam versi Facebook 5.5, aplikasi tersebut turut memudahkan pengguna menghantar komen dan menyukai sesuatu kandungan di laman web itu.
  



6 comments:

  1. Salam,
    Wah! Macam nak bersaing dgn what up! jer...
    Xde iphone...huhu

    ReplyDelete
  2. Kan Lokman..Terbaik punya!!!

    Wasalam BM..and sure they all ni compete with each other kan!!

    ReplyDelete

Designed By