Breaking News

Monday, May 20, 2013

Maryam Sofea, Bayi Malang Dilarang Menaiki Pesawat Air Asia



Sofea Maryam & Ibu dikelilingi keluarga

Seorang ibu dan anak dilarang menaiki pesawat Air Asia dari Vietnam balik ke Malaysia kerana bayi 14-bulan itu didapati mempunyai demam campak. Menurut keluarga, demam bayi sudah reda namun pihak Air Asia kekal melarang perjalanan bayi itu kerana mengikut protokol kesihatan. Penjelasan Air Asia itu, walaubagaimanapun disangkal oleh pihak  penerbangan MAS yang membawa pulang kedua-dua ibu dan bayi tersebut.

Klik Di Sini @ Image Di Bawah untuk mengetahui apa yang sebenarnya terjadi dan mengapa Maryam Sofea dan ibunya dilarang menaiki pesawat Air Asia.
 

 Mas Sebagai Penyelamat

7 comments:

  1. Ada diulas di blog mazidul. Memang patut buat camna dengansyarikat merah tu

    ReplyDelete
  2. whatever reason given by them,susah nak diterima pakai..tambahan pulak ada contradict dengan cerita pihak mangsa..hmmm..harap-harap dia orang take it as alesson coz so far guna air asia tak ada problem..

    ReplyDelete
  3. Ohhh..akhirnya tinggallah 2 beranak kat Vietnamkan.....apa jadi sekarang ni ? Dah balik ke/

    ReplyDelete

Designed By