Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2




Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

Comments

  1. Thanks PI coiz sudi singgah and follow Blog santai...

    ReplyDelete
  2. No prob Farah...ok nanti kita visit dia orang k...

    ReplyDelete
  3. Thanks fiza coz sudi ziarah kat sini..

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan & selamat bersegmen
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. Thanks Kechek sudi singgah and follow my Blog...

    ReplyDelete
  6. singgah dan follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks liza..sudi singgah and follow Blog Santai..

      Delete
  7. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)
    done follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks IT..sudi singgah and follow Blog Santai..selamat hari raya to you too..

      Delete
  8. dr segmen sama ^^ done follow kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cik anis..sudi singgah and follow Blog Santai..

      Delete
  9. Thanks DH..sudi singgah Blog Santai..

    ReplyDelete
  10. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam lina...thanks ya sudi singgah and follow Blog Santai

      Delete
  11. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam lina...thanks ya sudi singgah Blog Santai

      Delete
  12. salam singgah dari segmen yg sama

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks LVJ coz sudi singgah and follow Blog Santai...

      Delete
  13. Thanks JS singgah Blog Santai...and salam perkenalan jugak..

    ReplyDelete
  14. Wasalam kenit...thanks ya sudi singgah sini..

    ReplyDelete
  15. selamat malam anis..thanks ya sudi singgah Blog Santai

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen serupa...
    good luck :)

    ReplyDelete
  17. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal ekin..thanks ya sudi singgah and follow Blog santai..

      Delete
  18. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat berbloghopping ye...jemput singgah..

    ReplyDelete
  19. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  20. Thanks BR coz sudi sinngah Blog santai..

    ReplyDelete
  21. Thanks Tsania coz sudi singgah Blog Santai. Good luck k

    ReplyDelete
  22. Thanks Eraz coz sudi singgah Blog Santai. Good luck k

    ReplyDelete
  23. datang sini dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

1st Segmen : Kasi Terjah by Add

Kenapa Rukuk dan Sujud Dalam Solat

Renungan Sebelum Tidur