Colkat Perisa Serangga Yang Popular


http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/About/General/2013/10/14/1381754784415/French-chocolate-maker-Sy-009.jpg
Coklat Perisa Serangga


Colkat perisa pelbagai serangga telah diperkenalkan di Paris, sebagai usaha untuk mempopularkan makanan eksotik tersebut di khalangan Perancis. Kalau you all nak tau coklat ni cukup popular di Jepun dan Korea. Pelbagai seranggga seperti ulat mealworm dan cengkerik dihiasi di atas coklat untuk menarik perhatian pelanggan. 

 http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/321000/slide_321000_3006239_free.jpg
 Coklat Perisa Serangga Yang Rangup

Pengusaha makanan eksotik ini, Sylvain Musquar percaya kerangupan serangga dan kacang di dalam coklat ini mampu menggoda pelanggan untuk terus memakannya. Ada ke yang sanggup nak makan? he..he

Comments

  1. Sedap agaknya rasa coklat tu ye.. sbb tu ada permintaan di pasaran. Tp, sedap mana pun x tertelanlah saya hehee :D

    ReplyDelete
  2. singgah sebentar di sini..waw...nampak digi dengan chipsmore laa..aku klik nooo ;-)

    ReplyDelete
  3. aiza tak sanggup makan coklat macam ni..

    ReplyDelete
  4. jangan2 sikit masa lagi cklat perisa cicak pun ada..

    ReplyDelete
  5. sanggup mkn coklat tuh tp kne alihkan binatang ape ade atas tuh..nyuurrkks

    ReplyDelete
  6. Omputih ni memang pelik pelik....benda tu pun nak dimakan

    ReplyDelete
  7. Kalau halal nak gak try.. tp yg belalang tu je la.. worm2 takmooooo...hehee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

1st Segmen : Kasi Terjah by Add

Kenapa Rukuk dan Sujud Dalam Solat

Renungan Sebelum Tidur