Breaking News

Friday, November 22, 2013

Jom Tengok Masterchef Malaysia All Star Malam Ni!!!!



20 Peserta Masterchef All Star

Peserta Masterchef Malaysia All Star


Akhirnya Program Masterchef Malaysia All Star, yang di tunggu ramai akan mula bersiaran malam ni jam 9.00 di Astro Ria 104 & Maya HD 135. Seramai 20 perserta yang merupakan kombinasi diantara peserta-peserta Mastercef 1 & 2 dan juga peserta Mastercef Selebriti akan bertarung. Antaranya Diva Azwan Ali, Soo Wincci, Micheal Ang, Che lah & Brian.

Juri Masterchef Malaysia All Star

Juri Masterchef Malaysia All Star


Peserta-peserta Masterchef All Star akan diadili oleh tiga orang juri dari program terdahulu, Chef Jo, Chef Adu & Chef Zubir. Kalau tengok gambar kat atas tu, mungkin ada seorang lagi juri baru kot yang akan bersama-sama mereka untuk mewarnakan program Masterchef all Star kali ini. Kita tunggu dan lihat k...

Teaser Masterchef Malaysia All Star

Selamat berjaya untuk semua.

12 comments:

  1. Replies
    1. Diva you..mestilah lain dari yang lainkan...he..he

      Delete
  2. Michael Ang, amat terhibur dengan persembahan yang lalu harap kali ini tak mengecewakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun suka jugak Micheal Ang Haidil...Agak kreatif & funny...boleh sampai top 5 kot...

      Delete
  3. wah best.. pasti kali ni lebih hebat lg.. :)

    ReplyDelete
  4. wahh mesti best ni.. nanti ada masa puteri layan online je kot :)

    ReplyDelete

  5. شركة نقل عفش بالرياض وجدة والدمام والخبر والجبيل اولقطيف والاحساء والرياض وجدة ومكة المدينة المنورة والخرج والطائف وخميس مشيط وبجدة افضل شركة نقل عفش بجدة نعرضها مجموعة الفا لنقل العفش بمكة والخرج والقصيم والطائف وتبوك وخميس مشيط ونجران وجيزان وبريدة والمدينة المنورة وينبع افضل شركات نقل الاثاث بالجبيل والطائف وخميس مشيط وبريدة وعنيزو وابها ونجران المدينة وينبع تبوك والقصيم الخرج حفر الباطن والظهران
    شركة نقل عفش بجدة
    شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
    شركة نقل اثاث بالرياض
    شركة نقل عفش بالدمام
    شركة نقل عفش بالطائف
    شركة نقل عفش بمكة
    شركة نقل عفش بينبع

    ReplyDelete

Designed By