Breaking News

Friday, November 8, 2013

Koleksi Lawak Santai

Lawak Santai


Hari ni kita nak berkongsi satu lagi segmen baru kat Blog Santai yang kita namakan Lawak Santai. Actually kita memang suka baca majalah-majalah atau apa yang saja berunsur humor. Secara automatic kita boleh rasa relieve bila baca bahan-bahan yang ada unsur lawak ni. Sebab tu kalau you all perasan kita selalu kongsi dengan you all koleksi gambar-gambar lucu. Pada kita gambar-gambar tu akan membuatkan kita happy and tak stress. 

https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQAhzAiYFXaBOo_D&url=http%3A%2F%2Fimg.youtube.com%2Fvi%2FO5yjrr7OzYk%2Fmaxresdefault.jpg&jq=100
Salah Panggilan!!!!

Salah Panggilan


Lawak santai yang kita nak kongsi hari ni adalah mengenai kisah si Rosman yang baru diterima bekerja sebagai pelatih di sebuah syarikat Multimedia. Selepas melapor diri, pada hari pertama dia masuk ke biliknya dan terus mendail.

"Tolong hantarkan saya kopi, cepat" katanya menenking.
"Maaf, awak salah sambungan. Awak tahu dengan siapa awak bercakap ni" kata suara di hujung talian.
"Tidak" Jawab Rosman.
"Saya Pengarah Urusan Syarikat ini, awak tahu?" balas suara itu.

Rosman tersangat terkejut. Barulah dia sedar dia tersalah membuat panggilan. Hajatnya mahu menghubungi kantin pejabat.

Dengan suara cover malu, rosman bertanya:

"Encik tahu dengan siapa encik bercakap ni?"
"Tak, awak siapa? balas Pengarah Urusan.
"Kalau tak tahu bagus..." kata Rosman sambil meletakkan ganggang telepon.

17 comments:

  1. hahahhaa. nasib baik pandai cover

    ReplyDelete
  2. hahahaaaa . nasib baik x sebut nama ...

    ReplyDelete
  3. hehehehehhe..nasib baik bos tak tahu..

    ReplyDelete
  4. ekekekekekek nasib baik tak tau siapa kan??? kalau tau naya jer...

    ReplyDelete
  5. hehehehe baiknya cover...bijak bijak

    ReplyDelete
  6. Aduhaiii, sabar jelah. Baru jadi pelatih dah eksyen eh dia.. kemain, kekekekek

    ReplyDelete
  7. hehehe cover malu leee tuh..klu TB pn camtuh gak kot..xpn senyap ajelaa,pastu letak hehe

    ReplyDelete
  8. fuh.. selamat tak tahu.. hehehe

    ReplyDelete
  9. nasib baik pengarah jenis yang sporting juga!

    Entri terbaru saya bertajuk- 7 Halaman Ping Yang Popular [Edisi Kemaskini]

    ReplyDelete
  10. شركة سكاي لخدمات نقل العفش والاثاث بالمنطقة العربية السعودية نحن نوفر خدمات نقل اثاث بالرياض ونقل عفش بالمدينة المنورة ونقل عفش بمكة ونقل عفش بالطائف نحن نقدم افضل نقل اثاث بخميس مشيط ونقل عفش بجدة
    شركة سكاي نقل العفش
    مدونة لنقل العفش
    شركة نقل عفش بمكة
    شركة نقل عفش بالرياض
    شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
    شركة نقل عفش بجدة
    شركة نقل عفش بالطائف
    شركة نقل عفش بالدمام

    ReplyDelete

Designed By