Breaking News

Sunday, November 17, 2013

Koleksi Lucu & Kreatif

Kreatif Aircond (Source)

Aircond Yang Lucu & Kreatif


Aircond Paling kreatif yang kita pernah jumpa. Kita memang salutelah dengan siapa yang cipta ni. Teknik ni walau nampak lucu tapi kita rasa paling berkesan untuk memastikan kedua-dua bilik mendapat cukup udara sejuk. Tak lebih dan tak kurang. So sapa-sapa yang hanya ada satu aircond tapi ada dua bilik you all boleh gunakan cara ni. Tapi kalau ada tiga atau empat bilik camne ya? Mungkin kena ada tiga tau empat kaki seluar kot.....Hmmmmm!!!!!

16 comments:

  1. Hehe.. Mmg kreatif... Nk berlaku adil kn...

    ReplyDelete
  2. Mmg idea yg kreatif & menjimatkan tu.. :)

    ReplyDelete
  3. macam mana la dia boleh terfikir nak buat camni.

    ReplyDelete
  4. he canggih tahap gaban ...asal tak terpikir

    ReplyDelete
  5. kite alergy aircond..kulit cpt kering..

    ReplyDelete
  6. teknik yang menjimatkan juga ni.. :D

    ReplyDelete
  7. haha mmg lucu.....jimat dan sangat practical

    ReplyDelete

Designed By