Breaking News

Saturday, February 15, 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Malam ni kita nak kongsi GA baru yang kita join. GA tajaan Blogger Sally ni diadakan sempena percutian beliau ke Cameron Highland kot. Seperti selalu, bila dia pergi bercuti dia ada sediakan hadiah menarik untuk dikongsi dengan rakan-rakan yang bertandang ke Blog beliau. Kalai ni 5 yang bertuah akan menerima souvenirs dari sally.
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

Syarat dia pun simple aje. Jomlah join sekali.

Klik SINI untuk join ya!!!

14 comments:

  1. Assalam
    Selamat berjaya dalam acara tersebut ya Puan RDZ Z.

    ReplyDelete
  2. moga berjaya ye sis..

    ReplyDelete
  3. wah bukan main syiok pic atas tu heeee..isi tabung arr...

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen ye kak.. mama rawak je terjah blog orang, kejap lagi dah bizi balik

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen sama
    good luck and happy blogging ye..

    ReplyDelete
  6. Zara singgh dr segmen yg sma.. hehe. Result dah kluar tp xda rezeki.. so. Smbg bw lg.. hehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

  8. شركة نقل عفش
    اهم شركات مكافحة حشرات بالخبر كذلك معرض اهم شركة مكافحة حشرات بالدمام والخبر والجبيل والخبر والاحساء والقطيف كذلك شركة رش حشرات بالدمام ومكافحة الحشرات بالخبر
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف خزانات بجدة الجوهرة من افضل شركات تنظيف الخزانات بجدة حيث ان تنظيف خزانات بجدة يحتاج الى مهارة فى كيفية غسيل وتنظيف الخزانات الكبيرة والصغيرة بجدة على ايدى متخصصين فى تنظيف الخزانات بجدة
    شركة تنظيف خزانات بجدة
    شركة كشف تسربات المياه بالدمام
    شركة نقل عفش واثاث

    ReplyDelete

  9. شركة كيان لنقل العفش بالرياض والمدينة المنورة وجدة ومكة والطائف والدمام تقديم لكم دليل كامل لشركات نقل العفش بالمملكة العربية السعودية
    نقل عفش شركة كيان
    دليل شركات نقل العفش
    شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
    شركة نقل اثاث بالرياض
    شركة نقل عفش بجدة
    شركة نقل عفش بمكة
    شركة نقل عفش بالطائف
    شركة نقل عفش بينبع

    ReplyDelete

Designed By