WW # 18: Nampak Macam Sama

Foto
LUIGI Maraldi, warga Itali (kiri), Delavar Seyed Mohammad Reza, warga Iran (kanan). 
FOTO Reuters dan EPA
gambar 2 penumpang pesawat yg didakwa menggunakan passport palsu
Source

Comments

  1. itu la terperasan jugak persamaan nie.. mcm something wrong jer kan.. semakin hari semakin rumit jer... #PrayForMH370

    ReplyDelete
  2. Bertambah2 misteri! atau saje je diaorang ni buat misteri... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah BM..bertambah-tambah misteri pulak ya...

      Delete
  3. Semoga Allah berikan petunjuk buat kita semua... aamiin..

    ReplyDelete
  4. mmg lebih kurang sama....semoga Allah makbulkan doa kita semua.....btw INTI for u

    ReplyDelete
  5. memang misteri la..harap adalah petunjuk tak lama lagi

    ReplyDelete
  6. memang nampak ada persamaan wajah mereka.. misteri betul ni.. menabung 3 kali londoninternational dan komli.. :D

    ReplyDelete
  7. kaki tu macam sama je.. wallahu a'lam..

    ReplyDelete
  8. I guess they are just planning to migrate to Europe.

    ReplyDelete
  9. mcm sama.. tp yg sebelah kiri tu ada line terputus.. mcm kena edit ja.. wallahu a'lam

    ReplyDelete
  10. memang mirip.. sebab tu kot blh lepas kat pemeriksaan kastam.

    ReplyDelete
  11. Jom baca artikel baru :

    Upin Ipin kongsi ratusan lukisan KHAS untuk Tragedi MH370

    http://syokbah.com/upin-ipin-kongsi-ratusan-lukisan/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

1st Segmen : Kasi Terjah by Add

Kenapa Rukuk dan Sujud Dalam Solat

Renungan Sebelum Tidur