Bye..Bye Brazil.

Embedded image permalink
 
  Embedded image permalink
Detik-Detik Kekalahan Brazil

Tahniah Jerman

Kesian Brazil. Kalah teruk pada Jerman di gelanggang sendiri. 7-1. Banyak tu. Agak-agaknya berdekad akan datang pun rekod dunia ni tak akan pecah kan. Ketiadaan dua tonggak utama Brazil, kapten pasukan, Silva dan Neymar memberi impak yang sangat besar.  Dia orang totally lost. Nasib baik tak 10-0 aje. Apa-apa pun Jerman memang terbaik. Dia orang deserve untuk menang game semalam. Tahniah Jerman dan Bye-bye Brazil...

 Piala Dunia: Kisah Dukun Brazil Vs Jerman
Sihir Dukun Brazil Makan Diri

p/s: Agak-agaknya dukun Brazil tu salah "Ikat kaki player" lah semalam. Tak apa uncle Salman, cuba lagi lain kali ya..he..he

Comments

  1. Macam pelik jer bunyinya... Bye Bye Brazil kepada Piala Dunia di Brazil...
    Tapi itulah hakikatnya... Menang sorak kampung tergadai.

    ReplyDelete
  2. Kesian brazil.. Tahniah jerman..

    ReplyDelete
  3. kesian Brazil, dahla kalah di tempat sendiri..huhu

    ReplyDelete
  4. kalah teruk tuuuu..... aduhai.... takpelah.... sihir uncle Salman tak berhasil.... letak jawatan lah uncle Salman... hehehe

    ReplyDelete
  5. ika tak tengok...dapat tahu brazil kalah teruk pun dari encik tunang...errr alamak...ada sihir2 dukun pulak ekkk..huuuu....

    p.s ika klik3 tabung nuffnang raudzah :)

    ReplyDelete
  6. hihihihihihi...semangt tgk smlm...xsngka truk kna blasah..Aiyoyo....:)

    ReplyDelete
  7. erk ada main dukun-2 jgak ye.. kesian jgak kat brazil kalah teruk, tapi tahniah buat jerman, dorang main pun okey. terbaikk

    ReplyDelete
  8. kesian brazil...kalah kat tempat sendiri. Tapi tengok cara diorang main, pertahanan memang agak out. Well done Germany

    ReplyDelete
  9. Walaupun saya menyokong Germany, tp sedih pulak bila Brazil dikalahkan sebegitu teruk sekali.. at least saya anggarkan Germany menang 2 - 1 tu oklah.. ini tak.. teruk kalah Brazil...

    ReplyDelete
  10. kesian tuan rumah yerrr...!!! :D

    ReplyDelete
  11. Kena panggil rajabomoh dan kena hire rajagobal kot?apapun,ada peluang lg utk brazil thn 2018 cuma kekalahannya mengejutkan bila tengok jmlah gol dari jerman.tak sangka.btw,tahniah jerman.

    ReplyDelete
  12. Mengidam pulak nak makan Ayam Belanda panggang masak sambal, tapi tak jumpa-jumpa lagi, kat mana ada jual ye?

    ReplyDelete
  13. dukun brazil tu tatau ker dukun jerman lagi hebat-hebat belaka...hahaha..menabung promoted content.

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Nak buek camno Brazil.... sabau aje le hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

1st Segmen : Kasi Terjah by Add

Kenapa Rukuk dan Sujud Dalam Solat

Renungan Sebelum Tidur