Demam iPhone 6

iPhone 6 case flip 
iPhone 6

Demam iPhone 6 


Biarpun hanya akan dilancarkan pada 9 September, demam iPhone 6 dah bermula di New York. Ramai yang dah pasang strategi untuk menjadi yang terawal memiliki iPhone 6 di Amerika Syarikat. Yang paling best, tukang beratur upahan. Dia orang dah mula beratur di perkarangan Apple Store di Fifth Avenue New York sekarang ni. Hebatkan. Walaupun ramai yang of the view model ni mungkin tak dapat beat model iPhone 5, tapi ramai jugak yang sukakannya coz ciri-ciri baru yang diperkenalkan. Antaranya:

Ciri-Ciri Menarik iPhone 6

  • iPhone 6 Screen sizes: 4.7- to 5.5-inches (or both)
    iPhone 6 Price: Same as existing: 16GB £549, 32GB £629, 64GB £709
  • iPhone 6 possible new features:
    • Up to 128GB internal storage or expandable storage
    • Better camera
    • New iOS 8 operating system
    • Heart rate EarPods
    • NFC chip
    • A8 processor
    • Wireless charging
    • Will work with Apple's rumoured iWatch
    • Sapphire glass and LiquidMetal design

Image iPhone 6 pun dah  mula tersebar di laman sosial biarpun officially tak confirm lagi. You all dah tengok ke? Kalau belum, jom tengok sama-sama:

Comments

  1. xsabar aku tunggu nk tgk iphone6 mcm manae...

    ReplyDelete
  2. mahallah sangat hee benda akan urha bila ada keluaran baharu nanti

    ReplyDelete
  3. *tanye diri sendiri* kenapalah aku tak suka iphone??
    haha... sha tengok orang lain eksaited pasal iphone ni, sha buat dunnooo je...

    ReplyDelete
  4. hanya tengoklah sahaja... beli tidak kot

    ReplyDelete
  5. Cukuplah dengan i-phone 0 yg ada ni..hehehehe.

    ReplyDelete
  6. woww... bungi macam best jer iphone-6 nie... :D

    ReplyDelete
  7. xmampu nak ikut tren gadjet..haha

    ReplyDelete
  8. tengok saja lah Raudz..dluar mampu..

    ReplyDelete
  9. Faisalabad is one of the biggest cities in Pakistan and the hub of the textile industry. It is widely acknowledged as the Manchester of Pakistan due to its large industrial role. The quality of the fabrics produced in this city has no parallel. In fact, the fabric is something of a specialty of Faisalabad. Many people from all over the country flock to this city for a spot of cloth shopping. We aim to provide you all of the best of Faisalabad at our store.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

1st Segmen : Kasi Terjah by Add

Kenapa Rukuk dan Sujud Dalam Solat

Renungan Sebelum Tidur