Breaking News

Monday, December 30, 2013

Hari Terakhir Tebus Rebat Tol?

touch n go 
 Hari Terakhir Tebus Rebat Tol?

Hari Terakhir Tebus Rebat Tol?


Adakah hari ini merupakan hari terakhir untuk menebus Rebat Tol sebanyak 20% bagi semua pengguna kad Touch n' Go?

Kita pun tak pasti. Tapi kepada mereka-mereka yang belum lagi membuat tuntutan, ada baiknya you all membuat tuntutan tersebut hari ni ya. Manalah taukan, kalau idea pemansuhan rebat tol benar-benar berlaku pada 1 Januari 2014, so dah tak ada peluang lagi selepas ni!!!

Memandangkan rebat tol ini adalah hadiah daripada kerajaan kepada rakyat, jadi mereka berkuasa sepenuhnya untuk meneruskan hadiah mesra rakyat ini atau sebaliknya. Harap-harap mereka lebih perihatin ya!!!


26 comments:

  1. cepat semua pergi tebus..

    ReplyDelete
  2. Smlm baru top up dkt Petronas RM50, tp still kurang faham la, kalau dah hapus mksudnya apa, takda diskaun dah la yer, pakai touch n go ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far tak ada dertails lagi EM..Tapi kemungkinan rebat tol ditamatkan mulai tahun 2014 mungkin ada berdasarkan sumber yang diperolehi oleh pihak Media. Cuma kesahihan berita tu masih belum pasti. Samada penghapusan terus atau diganti dengan skim yang berbeza...

      Delete
  3. alhamdulillah jkt sini xde tol..

    ReplyDelete
  4. jb pun takde tol.. cepat cepat tebus!!! jgn lepaskan peluang..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  5. Kalau yg reload pakai IC ada rebat jugak ke ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure Acik Idah. Tapi rasanya tak ada masalahkan. Tapi boleh check dengan dia orang kat sini: Touch 'n' Go Careline di 03 7628 5115 atau check kat laman webdia orang.

      Delete
  6. hee.. tak pakai touch n go.. kalau tak memang xkan lepas.. heee

    ReplyDelete
  7. Kepada mereka yang selalu guna bolehlah berbuat demikian segera.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dah tebus hari tu.. menabung 2 inti, 1 churp2..

    ReplyDelete
  9. cepa2x bg yg ada rebat tol tu! nanti rugi pulak kalau di mansuhkan..korang jgk yg berputih mata ..

    ReplyDelete
  10. Hmmm.. mmg x sempatlah klu sy nk tuntut hari ni.. :(

    ReplyDelete
  11. pening laa ika semua nak berubah menjelang 2014...hukhuk :(

    ReplyDelete
  12. Buy Fake Euros online.

    For more information, Contact us via:
    Email: counterfeitnotesonline@gmail.com
    Whatsapp number:+1 (480)269-2191
    Webside: www.counterfeitnotesonline.com
    Web Link: https://www.counterfeitnotesonline.com

    Page links:

    Buy Fake Euros online
    https://www.counterfeitnotesonline.com/2019/12/09/buy-fake-euros-online/

    ReplyDelete
  13. Awesome work you have done here, I am very happy to read this nice post. You are a great writer and give us much information Local Packers And Movers Bangalore

    ReplyDelete
  14. Packers and Movers Chennai Give Safe and Reliable ***Household Shifting Services in Chennai with Reasonable ###Packers and Movers Price Quotation. We Provide Household Shifting, Office Relocation, ✔✔✔ Local and Domestic Transportation Services, Affordable and Reliable Shifting Service Charges @ Packers And Movers Chennai

    ReplyDelete


  15. شركة نقل عفش
    اهم شركات مكافحة حشرات بالخبر كذلك معرض اهم شركة مكافحة حشرات بالدمام والخبر والجبيل والخبر والاحساء والقطيف كذلك شركة رش حشرات بالدمام ومكافحة الحشرات بالخبر
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف خزانات بجدة الجوهرة من افضل شركات تنظيف الخزانات بجدة حيث ان تنظيف خزانات بجدة يحتاج الى مهارة فى كيفية غسيل وتنظيف الخزانات الكبيرة والصغيرة بجدة على ايدى متخصصين فى تنظيف الخزانات بجدة
    شركة تنظيف خزانات بجدة
    شركة كشف تسربات المياه بالدمام
    شركة نقل عفش واثاث

    ReplyDelete
  16. Get Shifting/Relocation Quotation from ###Packers and Movers Delhi. Packers and Movers Delhi 100% Affordable and Reliable ***Household Shifting Services. Compare Transportation Charges and Save Time, Verified and Trusted Packers and Movers in Delhi, Cheap and Safe Local, Domestic House Shifting @
    Packers and Movers Delhi

    ReplyDelete

Designed By