Breaking News

Friday, January 17, 2014

Diet Sihat!!!

 http://2.bp.blogspot.com/-d9kPWk2HogQ/UWlj8YlqVVI/AAAAAAAAApM/HekX0ICSZ3I/s320/lemon%2Band%2Bhoney%2Bdiet.jpg 
Kombinasi Diet Sihat: Madu,lemon Dan Air Suam

Diet Sihat


Diet sihat menggunakan madu, air suam dan lemon mampu membantu mengurangkan lemak dalam badan sebanyak 1.4 kilogram dalam masa seminggu. Pengambilannya yang berterusan telah terbukti dapat mengurangkan berat badan sehingga 5 hingga 10 kg sebulan. 

Penggunaan Madu dalam diet dapat menggantikan keperluan gula dalam aktiviti harian. Disamping itu campuran lemon dan madu juga mampu meningkatkan daya tahan tubuh.

Cara Pengambilan:

1 sudu kecil, Madu 
2 sudu besar, Jus Lemon 
Segelas air panas

Kombinasi Ini perlu diambil sekali pada waktu pagi semasa perut kosong. 

Limau dan madu adalah diet paling berkesan. Namun ianya akan lebih membantu jika you all amalkan 12 Cara Senaman dalam masa 30 minit seperti  yang kita kongsikan dulu.

13 comments:

  1. T.kasih Raudzah...sy nak cuba amal kan..kebetulan memang tgh diet..hehe..

    ReplyDelete
  2. ooooo mcm tu , terima kasih sebab sharing .. dpt diet baru ^_^

    ReplyDelete
  3. Rasa pun sedap klu mcm ni.. mmg boleh dijadikan amalan.. Thanks sharing Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  4. madu dan lemon memang banyak khasiatnya :)
    ika klik3 tabung :)

    ReplyDelete
  5. Dlm simpanan kakpb bnyk tau madu + lemon. Tapi syg, kakpb selalu lupa nak minum. Dulu2 amalkan, ni Raudzah ingatkan kakpb semula, terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Madu salah satu supplement terbaik. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  7. Mmg terbaik..cuma nk lagi baik.kna amlkn svra konsisten..

    ReplyDelete
  8. Satu perkongsian yang baik. Tapi susah juga nak dapatkan madu asli.

    ReplyDelete
  9. bagus perkongsian ini.. rasa nak mencubanya.. menabung 2kali shell, 2 kali ikea dan 1 kali the school.my.. maaf semalam aiza tak dapat menabung sebab blogwalking di smartphone..

    ReplyDelete

Designed By