Skip to main content

Amalan Sihir Guna Tanah Kubur

 Laporan Sinar Harian Rabu lalu. 
Amalan Sihir Guna Tanah Kubur 

Amalan Sihir Guna Tanah Kubur


Info serius pilihan Blog Santai untuk di kongsikan adalah kisah amalan sihir yang menggunakan tanah kubur untuk menjatuhkan lawan. Kisah gempar yang berlaku di bentong ni menarik perhatian ramai kerana ianya melibatkan sejumlah besar kubur yang telah digali untuk tujuan tujuan komersial. Wah pandai sungguh orang melayu berniaga. So siapa kata Melayu Tak Ada Bakat Berniaga. Tanah kubur pun boleh jadi business tau. Lumayan lagi...

Tanah Kubur Untuk Jatuhkan Lawan


Kalau you all ikuti kisah ni, kubur-kubur tersebut digali untuk mendapatkan tanah antara dua batu nisan di kawasan kubur tersebut. Ada yang mendakwa tanah tersebut diambil untuk tujuan pemujaan dalam amalan sihir. Kebiasaannya tanah yang diambil dipuja terlebih dahulu sebelum dijual kepada mereka yang berniat untuk menjatuhkan kawan atau lawan. Yang paling banyak digunakan adalah untuk memusnahkan rumah tangga kawan atau lawan. Hmmm...jahatnyalah manusia ni...Dia orang ni tak takut balasan Allah ke?


Comments

  1. astaga..tanh kubur pun boley jadi sihir..sabar je lar..

    ReplyDelete
  2. orang melayu benda-benda macam ni pandai la pulak diorang nak buat bahan niaga.adoi la...

    ReplyDelete
  3. mak aih..seram...macam²..

    ReplyDelete
  4. macam2 la org sekarang ni.
    dengki ngan orang sihir yg dibuat.
    kat dunia terlepas, tunggu balasan kat akhirat nanti.

    ReplyDelete
  5. Astagfirullah... sesetengah org ni sanggup jadi syirik utk kepentingan dunia.. semoga dijauhkanlah.. nauzubillah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

1st Segmen : Kasi Terjah by Add

Kenapa Rukuk dan Sujud Dalam Solat

Renungan Sebelum Tidur